• Geselecteerde kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Europese A-merken
  • Gratis verzending vanaf €50 excl. btw

Ik wil een product retourneren

 

Wil je een product retourneren dan kun je het beste hiervoor direct contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 0499 365 409, zodat we je kunnen helpen bij het retourneren van je product.

 

Voorraadartikelen kun je zonder opgave van reden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling naar ons retourneren.

 

Producten die Made-To-Order zijn, en dus speciaal voor jou zijn geassembleerd, zijn helaas niet zonder meer te retourneren. Al onze straatverlichting zijn MTO (Made-To-Order) producten. Mocht je klacht hebben over een geleverd MTO product, neem dan bij voorkeur direct contact op via het telefoonnummer van de klantenservice, dan kijken we hoe we e.e.a. zo goed mogelijk op kunnen lossen.

 

Hou bij het retourneren van producten er er rekening mee dat het artikel onbeschadigd, niet gebruikt, compleet is, en in de originele verpakking zit. Het uitgangspunt is, dat je de producten slechts hanteert en inspecteert zoals je dit ook in een winkel zou doen.

 

De verzendkosten die je maakt voor het retourneren van de artikelen zijn voor uw eigen rekening en risico.

De verzendkosten van de oorspronkelijke levering worden alleen vergoed, wanneer alle producten uit de bestelling retour worden gestuurd.

 

Retourinstructies

Neem per voorkeur eerst telefonisch contact met ons op. Vervolgens kun je retour van voorraadartikelen ook binnen 14 dagen na levering per email bij ons aanmelden onder vermelding van je naam, bestelnummer en contactinformatie. Het emailadres is info@avalite.nl 

 

Om het risico op beschadiging van de producten te voorkomen, verzoeken we je een en ander in een stevige doos te verpakken. Een retourzending kunt je sturen naar of afleveren op het volgende adres:

 

AVALITE

O.v.v. retourartikel

Europaplein 1, Gebouw 32 – Unit 15

5684 ZC Best

 

Afhandeling van je retourpakket

Na ontvangst van je retourpakket zullen wij de artikelen controleren. Wanneer je retourpakket aan de voorwaarden voldoet, betalen we je zo spoedig mogelijk de aankoopwaarde van de retour gestuurde artikelen terug.